Wie ben ikIk heet Sheila Cerson en ben de eigenares van MyMission Zorg en Coaching.

Ik heb mijn diploma als Verpleegkundige 30 jaar geleden behaald en laat mij jaarlijks bijscholen. Ook ben ik lid van VenVN en heb mijn KIWA-keurmerk. Ik ben ook gediplomeerd Shiatsu therapeute, NLP-master, heb de gecertificeerde jaaropleiding familie-en organisatie opstellingen van Hylke Bonnema gevolgd en heb als aanvulling op mijn NLP-opleiding mijn certificaat autismevriendelijke coach behaald bij de Autisme Academie.

In mijn werk streef ik ernaar om de cliënt zo waardevol mogelijk zijn leven te laten leven en respectvol te sterven. Dat doe ik door respect te hebben voor de wensen van de cliënt, goed te luisteren, niet te oordelen en zo goed mogelijk(medische)zorg te leveren. Ik signaleer, handel en bied een luisterend oor daar waar nodig is.
In de palliatieve/terminale zorg vind ik het ook heel belangrijk dat de familie, mocht het gewenst zijn, goed wordt begeleid/ geadviseerd en ondersteund.

Door mijn opleiding als Shiatsu therapeute werk ik veel met mijn handen d.m.v. aanrakingen en verschillende massage. De warmte van een zorgzame aanraking kan al zeer helend, troostend zijn. Dit is een aspect wat heel belangrijk is en in de huidige medische zorg (met al zijn specialisatie en techniek) vaak ontbreekt. Shiatsu is een manier om bewust om te gaan met je lichaam. Het is een levenswijze. Ik werk ook veel met etherische oliën (complementaire zorg) met als doel ontspanning en rust te brengen of dit te bevorderen vooral bij cliënten in de terminale fase.

NLP betekent Neuro Linguïstisch Programmeren. Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigen, ons centrale zenuwstelsel en de mind. Linguïstisch verwijst naar de taal en de non-verbale communicatie die wij gebruiken om onze denkpatronen betekenis te geven en Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze automatische denk -en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen. Als je NLP toepast wordt je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag kunt maken. Deze technieken zijn mooi bij het coachen van cliënten met autisme tezamen met de opleiding Autismevriendelijk coachen van de Autisme Academie.

Al deze opleidingen hebben mij zoveel bewuster gemaakt van mezelf als verpleegkundige/coach, mens, moeder, oma, partner, dochter en het leven. Ik leef bewuster, ik geniet bewuster en tel vooral al mijn zegeningen. Een van de zegeningen is dat ik dit werk mag en kan doen.